Megosztás

Kapcsolat

Tel: +36-20/392-1512
E-mail: zsmunkacsi@dtrace.hu

Ügyfélszolgálati idő:
Szerda: 10.00 - 12.00

FAQ /Vásárlás-szállítás

» Hogyan rendelhetek - vásárolhatok?

Rövid ismertető arról, hogy miképp is rendelhet, vásárolhat tőlünk. Kérjük vásárlás előtt olvassa el a honlap alján találgató ÁSZF-et és a Vásárlói tájékoztatót is!

A honlapon kiválasztott termékeket a webshopon keresztül vagy e-mailen (zsmunkacsi@dtrace.hu) rendelheti meg.

A webshopon való vásárláshoz kérjük elsőször regisztráljon! A webshopon keresztül leadott megrendelés elküldése után a gép azonnal, automatikusan küld egy visszaigazolást a megrendelésről, amely tartalmazza az áru értékét, esetleg  a kiszállítás díját, és a fizetendő összeget. Amennyiben ez az értesítés nem érkezik meg Önnek, valamilyen hiba miatt a rendelését biztosan mi sem kaptuk meg!

Kérjük, e-mailes rendelés esetén adja meg az alábbiakat: megrendelő neve, termék pontos neve, termékkód, darabszám, szállítási cím, számlázási cím, elérhetőségek!

Megrendelés után minden esetben felvesszük Önnel  a kapcsolatot telefonon, vagy e-mail-ben. (a megrendelés beérkezése után, legkésőbb 3 munkanapon belül)

Fizetés módja: utánvéttel (az áru átvételekor készpénzben) vagy előreutalással. Kártyás fizetésre nincs lehetőség!
A honlapon szereplő árak bruttó árak!

» Hogyan jutok a megrendelt termékhez?

Kiszállítás: Amennyiben a webshopon keresztül rendel, a megrendelt termék kiszállítása a kölcsönösen egyeztett időpontban történik. A szállítás díja bruttó 10 ezer Ft megrendelési összeg alatt Budapest területén 3000 Ft. Ezen összeg fölött illetve a vidéki címre történő szállítás a távolságtól függő összegű, a megrendelést követően kerül megállapításra.

Személyes átvétel: Amennyiben nem kívánja igénybe venni a kiszállítást, akkor a megrendelt terméket e-mailen egyeztetett időpontban a D-Trace Bt. telephelyén (1194. Budapest, Hamu u. 15.), valamint legalább bruttó 4000 Ft megrendelés esetén a Jaromír Sörpincében (1067 Budapest, Csengery utca 62/B.) is átveheti. Ebben az esetben a vételáron felül más díjat nem számolunk fel. Külön felhívjuk a figyelmet arra, hogy erre csak előzetes egyeztetést követően kerülhet sor.