Kiszállítási feltételek

Kiszállítás: Rendelés esetén a megrendelt termék kiszállítása kölcsönösen egyeztett időpontban történik. A térképen feltüntetett körzeten belül (XIX. kerület egésze és a XVIII. kerület jelzett része) 6000 Ft-ot meghaladó megrendelés esetén szállítunk ki. A kiszállítás díja ebben az esetben bruttó 400 Ft.

A jelzett területen kívül Budapest területén bruttó 15 ezer Ft megrendelési összeg alatt 2000 Ft. Ezen összeg fölötti megrendelés esetén a vidéki címre történő szállítás a távolságtól függő összegű, és a megrendelést követően, a megrendelés visszaigazolása során kerül megállapításra.

FIGYELEM!: Alkoholos termékeket kizárólag a 18. évét betöltött személy rendelheti meg és veheti át. Amennyiben a Vásárló a korát nem tudja kérésre igazolni úgy a Szállító a termékek átadását megtagadhatja.

Személyes átvétel: Amennyiben nem kívánja igénybe venni a kiszállítást, akkor a megrendelt terméket e-mailen vagy telefonon egyeztetett időpontban a D-Trace Bt. telephelyén (1194 Budapest, Hamu u. 15.), valamint legalább bruttó 4000 Ft megrendelés esetén kizárólag előre egyeztetett időpontban a Kubik Coworking Irodában (1137 Budapest, Jászai Mari tér 5-6) is átveheti. Ebben az esetben a vételáron felül más díjat nem számolunk fel. Külön felhívjuk a figyelmet arra, hogy erre csak előzetes egyeztetést követően kerülhet sor!