Kiszállítási feltételek

Kiszállítás: Amennyiben a webshopon keresztül rendel, a megrendelt termék kiszállítása a kölcsönösen egyeztett időpontban történik. A szállítás díja bruttó 15 ezer Ft megrendelési összeg alatt Budapest területén 2000 Ft. Ezen összeg fölött illetve a vidéki címre történő szállítás a távolságtól függő összegű, a megrendelést követően kerül megállapításra.

FIGYELEM! Söröket csak és kizárólagosan a térképen feltüntetett körzeten belül (XIX. kerület egésze és a XVIII. kerület jelzett része) szállítunk ki! A sörök kiszállítására csak abban az esetben kerül sor, ha a Manka spájzából való megrendelés összege meghaladja a 6000 Ft-ot. A kiszállítás díja ebben az esetben maximum 500 Ft.

Az alkoholos termékeket kizárólag a 18. évet betöltött személy rendelheti meg és veheti át. Amennyiben a Vásárló a korát nem tudja kérésre igazolni úgy a Szállító a termékek átadását megtagadhatja.

Személyes átvétel: Amennyiben nem kívánja igénybe venni a kiszállítást, akkor a megrendelt terméket e-mailen egyeztetett időpontban a D-Trace Bt. telephelyén (1194. Budapest, Hamu u. 15.), valamint legalább bruttó 4000 Ft megrendelés esetén a Jaromír Sörpincében (1067 Budapest, Csengery utca 62/B.) is átveheti. Ebben az esetben a vételáron felül más díjat nem számolunk fel. Külön felhívjuk a figyelmet arra, hogy erre csak előzetes egyeztetést követően kerülhet sor.