• Cseh sörök

  Cseh sörök

 • Kofola te csodás!

  Kofola te csodás!

 • Cse(h)megék

  Cse(h)megék

 • Kézműves termékek

  Kézműves termékek

 • Krumlovi karamell

  Krumlovi karamell

Kiszállítási feltételek

Kiszállítás: Amennyiben a webshopon keresztül rendel, a megrendelt termék kiszállítása a kölcsönösen egyeztett időpontban történik. A szállítás díja bruttó 10 ezer Ft megrendelési összeg alatt Budapest területén 2000 Ft. Ezen összeg fölött illetve a vidéki címre történő szállítás a távolságtól függő összegű, a megrendelést követően kerül megállapításra.

FIGYELEM! Söröket csak és kizárólagosan a térképen feltüntetett körzeten belül (XIX. kerület egésze és a XVIII. kerület jelzett része) szállítunk ki! Sörök kiszállítására csak abban az esetben kerül sor, ha a Manka spájzából való megrendelés összege meghaladja a 4000 Ft-ot. A kiszállítás díja ebben az esetben maximum 400 Ft.

Az alkoholos termékeket kizárólag a 18. évet betöltött személy rendelheti meg és veheti át. Amennyiben a Vásárló a korát nem tudja kérésre igazolni úgy a Szállító a termékek átadását megtagadhatja.

Személyes átvétel: Amennyiben nem kívánja igénybe venni a kiszállítást, akkor a megrendelt terméket e-mailen egyeztetett időpontban a D-Trace Bt. telephelyén (1194. Budapest, Hamu u. 15.), valamint legalább bruttó 4000 Ft megrendelés esetén a Jaromír Sörpincében (1067 Budapest, Csengery utca 62/B.) is átveheti. Ebben az esetben a vételáron felül más díjat nem számolunk fel. Külön felhívjuk a figyelmet arra, hogy erre csak előzetes egyeztetést követően kerülhet sor.

FIGYELEM! Söröket személyesen csak a D-Trace Bt. telephelyén veheti át!

Megosztás

Kapcsolat

Tel: +36-20/392-1512
E-mail: zsmunkacsi@dtrace.hu

Ügyfélszolgálati idő:
Szerda: 10.00 - 12.00

Top termékek

Chilis krumlovi karamell

Chilis krumlovi karamell Ár: 1 990 FtEgységár: 9 950 Ft /liter

Fokhagymás Strážnicei …

Fokhagymás Strážnicei burgonyaszirom Ár: 290 FtEgységár: 4 833 Ft /kg

Kiemelt termékek

Varázslatos Csehország - …

Varázslatos Csehország - útikönyv Ár: 5 500 FtEgységár: 5 500 Ft /db

Chia magos, rozmaringos …

Chia magos, rozmaringos kézműves chips Ár: 590 FtEgységár: 5 900 Ft /kg