Kiszállítási feltételek

Kiszállítás:

Rendelés esetén a megrendelt termék kiszállítása mindig kölcsönösen egyeztett időpontban történik.

A megrendelt termékek kiszállítását nem folyadék termékek esetében a Magyar Posta, vagy a webshop üzemeltetői végzik. A szállítási díj Magyarország területén a távolságtól függően maximum bruttó 3000 Ft + 250 Ft (postai kezelési költség, utánvét esetén). A szállítási díj pontos összege a megrendelést követően, a megrendelés visszaigazolása során kerül megállapításra.   

Amennyiben a megrendelt termékek között folyadék termékek is vannak, akkor a kiszállítást a webshop üzemeltetői végzik. A térképen feltüntetett speciális körzeten belül (XIX. kerület egésze és a XVIII. kerület jelzett része) 6000 Ft-ot meghaladó megrendelés esetén szállítunk ki. A kiszállítás díja ebben az esetben bruttó 400 Ft. Budapesten a jelzett körzeten kívüli területekre a kiszállítási díj bruttó 3000 Ft, amely a szállítási cím pontos ismeretében kevesebb is lehet. Termékeket  vidéki címekre jelenleg nem szállítunk ki, csak egyedi esetben. Ennek költsége a megrendelést követően, a megrendelés visszaigazolása során kerül megállapításra.

FIGYELEM!: Alkoholos termékeket kizárólag a 18. évét betöltött személy rendelheti meg és veheti át. Amennyiben a Vásárló a korát nem tudja kérésre igazolni úgy a Szállító a termékek átadását megtagadhatja.

Személyes átvétel: Amennyiben nem kívánja igénybe venni a kiszállítást, akkor a megrendelt terméket e-mailen vagy telefonon egyeztetett időpontban a D-Trace Bt. telephelyén (1194 Budapest, Hamu u. 15.),  is átveheti. Ebben az esetben a vételáron felül más díjat nem számolunk fel. Külön felhívjuk a figyelmet arra, hogy erre csak előzetes egyeztetést követően kerülhet sor!