• Cseh sörök

  Cseh sörök

 • Cse(h)megék

  Cse(h)megék

 • Kézműves termékek

  Kézműves termékek

 • Krumlovi karamell

  Krumlovi karamell

Kiszállítási feltételek

Kiszállítás:

Rendelés esetén a megrendelt termék kiszállítása mindig kölcsönösen egyeztett időpontban történik.

A megrendelt termékek kiszállítását nem folyadék termékek esetében a Magyar Posta, vagy a webshop üzemeltetői végzik. A szállítási díj Magyarország területén a távolságtól függően maximum bruttó 3000 Ft + 250 Ft (postai kezelési költség, utánvét esetén). A szállítási díj pontos összege a megrendelést követően, a megrendelés visszaigazolása során kerül megállapításra.   

Amennyiben a megrendelt termékek között folyadék termékek is vannak, akkor a kiszállítást a webshop üzemeltetői végzik. A térképen feltüntetett speciális körzeten belül (XIX. kerület egésze és a XVIII. kerület jelzett része) 6000 Ft-ot meghaladó megrendelés esetén szállítunk ki. A kiszállítás díja ebben az esetben bruttó 400 Ft. Budapesten a jelzett körzeten kívüli területekre a kiszállítási díj bruttó 3000 Ft, amely a szállítási cím pontos ismeretében kevesebb is lehet. Termékeket  vidéki címekre jelenleg nem szállítunk ki, csak egyedi esetben. Ennek költsége a megrendelést követően, a megrendelés visszaigazolása során kerül megállapításra.

FIGYELEM!: Alkoholos termékeket kizárólag a 18. évét betöltött személy rendelheti meg és veheti át. Amennyiben a Vásárló a korát nem tudja kérésre igazolni úgy a Szállító a termékek átadását megtagadhatja.

Személyes átvétel: Amennyiben nem kívánja igénybe venni a kiszállítást, akkor a megrendelt terméket e-mailen vagy telefonon egyeztetett időpontban a D-Trace Bt. telephelyén (1194 Budapest, Hamu u. 15.),  is átveheti. Ebben az esetben a vételáron felül más díjat nem számolunk fel. Külön felhívjuk a figyelmet arra, hogy erre csak előzetes egyeztetést követően kerülhet sor!

Megosztás

Kapcsolat

Tel: +36-20/392-1512
E-mail: zsmunkacsi@dtrace.hu

Ügyfélszolgálati idő:
Szerda: 10.00 - 12.00

Top termékek

KOFOLA üdítőital - 1 …

KOFOLA üdítőital - 1 literes Ár: 680 FtEgységár: 680 Ft /liter

KOFOLA - 0,5 liter - …

KOFOLA - 0,5 liter - szénsavas üdítőital Ár: 500 FtEgységár: 1 000 Ft /liter

Kiemelt termékek

Kávés krumlovi karamell

Kávés krumlovi karamell Ár: 3 450 FtEgységár: 17 250 Ft /liter

Szeder és erdei szamóca …

Szeder és erdei szamóca ízű gyümölcstea, filteres Ár: 450 FtEgységár: 11 250 Ft /kg