• Cseh sörök

  Cseh sörök

 • Cse(h)megék

  Cse(h)megék

 • Kézműves termékek

  Kézműves termékek

 • Krumlovi karamell

  Krumlovi karamell

Több, mint chips!

A D-Trace Bt. a Manka spájza webshop keretei között évek óta foglalkozik a kiváló minőségű Stážnicei bramburky forgalmazásával. A snack jellegű termék első ránézésre olyan, mint egy chips ám annál jóval nagyobb értékeket hordoz, ezért is mondjuk rá: 

"Több, mint chips!"

Az alábbiakban szeretnénk eme hangzatos kijelentésünket megmagyarázni és további hasznos információkat megosztani mind a jelenlegi és potenciális üzleti partnereinkkel, mind a remek chips jellegű, ám annál jóval értékesebb termékek lelkes fogyasztóival. Mindezt afféle kérdés - felelet formában tesszük.

 1. Mi a termék neve? - Cseh kisüzemi sültburgonyaszeletek / „cseh chips” / csehül: bramburky, ami egy egyedi cseh/szlovák fogalom.
 2. Kik és hol készítik? - Egy délmorvaországi kisvárosban, a népművészeti hagyományairól is híres Strážnicében élő Hobža család készíti már évtizedek óta. Az apától a két fiú vette át a családi cég vezetését, amely az elmúlt években jelentős fejlődésnek indult.
 3. Miért több a bramburky, a "cseh chips" mint a hagyományos társai? - Az egyedileg kifejlesztett gyártási eljárás során nem főzik ki a burgonya cukor- és keményítőtartalmát, ezért finomabb, természetesebb ízhatása van. Csak a lehető legminimálisabb mértékben használnak a gyártás során ízfokozót, és/vagy színezőanyagot. A természetességet jól jelzi, hogy a sós változat csak olajban sült, enyhén sózott burgonyát tartalmaz, ezért akár bio boltokban is árusítható.
 4. Milyen olajban sütik a Hobža féle bramburkyt ("cseh chipset")? - A cseh és részben magyar származású burgonya szeleteit kizárólag repceolajban sütik, amely egészségesebb és finomabb, mint az általában használt napraforgó olaj. A sütés során egyáltalán nem használnak pálmaolajat, vagy más idegen anyagot.
 5. Mitől egyedi a csomagolás? - Maga a csomagolás ugyan kisebb, mint a konkurens cégek „nagy zacsiban kicsi cuccos” megoldása, de itt a csomagolás átlátszó részeket is tartalmaz, így a vásárló nem vesz zsákbamacskát. Ugyan „csak” 60 g a tömege, de a 70-75 grammos versenytársaknál egyáltalán nem is lehet látni, hogy a zacskó kinyitása előtt mennyi és milyen terméket is tartogat számunkra.
 6. Milyen ízekben készül? - Jelenleg ötféle ízben rendelhető meg: enyhén sós, pikáns mustáros, markáns fokhagymás, klasszikus baconos és csemege paprikás. A korlátozottabb ízválaszték oka az alkalmazott egészségesebb, minőségibb terméket eredményező technológiában rejlik. A keményítő és cukortartalmukat megőrző burgonyaszleteket nem lehet mindenféle ízesítő fűszerkeverékkel összekenni, mint a versenytársak esetében.
 7. Mit kell tudnom, ha tovább akarom értékesíteni? - A rendelés alapegysége a 30 csomagot tartalmazó doboz. Ugyanakkor a 30 csomag az ötféle ízből tetszés szerint összeválogatható. A csomag kiszállítása Budapest belső kerületeiben díjtalan, a külső kerületekben megállapodás kérdése. A kiszállítás heti egy alkalommal történik, mely jellemzően a szerdai vagy csütörtöki nap. Ettől való eltérésről értesítést kapnak a partnereink.

A gyártó cég FB oldala: 

https://www.facebook.com/hobzovystraznickebramburky

Megosztás

Kapcsolat

Tel: +36-20/392-1512
E-mail: zsmunkacsi@dtrace.hu

Ügyfélszolgálati idő:
Szerda: 10.00 - 12.00

Top termékek

KOFOLA üdítőital - 1 …

KOFOLA üdítőital - 1 literes Ár: 680 FtEgységár: 680 Ft /liter

KOFOLA - 0,5 liter - …

KOFOLA - 0,5 liter - szénsavas üdítőital Ár: 500 FtEgységár: 1 000 Ft /liter

Kiemelt termékek

Szeder és erdei szamóca …

Szeder és erdei szamóca ízű gyümölcstea, filteres Ár: 450 FtEgységár: 11 250 Ft /kg

Enyhén sós Strážnicei …

Enyhén sós Strážnicei burgonyaszirom Ár: 390 FtEgységár: 6 500 Ft /kg